pappasunge.blogg.se

Det är skillnad på att leva och att överleva

Publicerad 2013-09-17 00:37:00 i Vardag,

Antingen så lever man eller så dör man. Eller något där imellan. Jag har valt att leva men vet inte vad som händer eller vad fan jag håller på med. Men lycklig är jag. Vad som var igår ryms inte i mitt huvud och vad som händer imorgon bryr jag mig inte om. Inatt kommer jag somna lycklig och det är jag värd. Det händer saker i mitt liv just nu som är så svåra att förstå, men jag varken vill eller behöver förstå. Jag fortsätter bara leva och vara lycklig. Avslutar detta med godnatt.

Jag är död fast odödlig. Trasig fast starkast på jorden.

Tillbaka

Publicerad 2013-09-02 22:22:00 i Vardag,

Nu är jag tillbaka på bloggen sex kilo lättare, singel och ej sökande. Mycket har hänt över sommaren, bra som dåligt. Vi flyttade till en större lägenhet, börjat träna, semester i Göteborg, jobb och massa annat. Nu sitter jag här ensam i lägenheten, singel och ensam men lycklig emellanåt. Inne på andra kvällen ensam och försöker komma på vad man gör när man bor själv. Har inte kommit på något som roar mig ännu men jag kan ju inte sitta här och räkna ränder på tapeterna så jag har TVn på utan att kolla, sitter vid datorn och inbillar mig att det gör mig lyckligare. Och musik såklart för att döda tystnaden.

Tänker inte gräva ner mig så istället för alkohol dricker jag Ramlösa och istället för depp-musik så lyssnar jag på pepp-musik. Nu blickar jag framåt och fyller mina dagar med vänner, pappsen, jobb och träning.
And dear god, I know you have a plan for my life.
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela