pappasunge.blogg.se

Vackra dag!

Publicerad 2013-03-31 13:42:00 i Vardag,

Vaknar till sol och blå himmel, denna dag kan inte bli dålig. Jag och min älskling håller på att tvätta lite lakan och sånt och nu är han på gymmet. Nu under dagen ska vi ta en långprommenad har vi planerat. Resten av dagen har vi inga planer, men man kanske skulle passa på att laga mat ihop eller nått. Det är ju inte så ofta vi är lediga tillsammans. Han är ju bara ledig lördag och söndag men jag jobbar ju för det mesta på helgerna. Men eftersom att det är storhelg så är han ju ledig imorgon på måndagen också. Synd bara att allt är stängt nu under påsk, annars hade man kunnat åka och shoppa, äta ute eller så.
 
Jag och vår son Zeb-Odd Valentin Azizi, som jag fick av Arya på alla ♥-ansdag.

Påsklunch

Publicerad 2013-03-30 14:24:04 i Vardag,

Nu har vi pappa på besök. Vi har ätit lunch och fikat så nu har jag knäppt upp byxorna och lider utav något liknande matkoma. Men gott var det! Snart börjar jag dra mig mot jobbet för ett kvällspass till 21.
 
 
 
 
 
 

Jobb och grillat

Publicerad 2013-03-30 00:15:11 i Vardag,

Jobbkvällen gick fort, hade ett kort pass idag. Arya hämtade upp mig och vi åkte hem till hans bror och hans sambo där vi blev bjudna på grillat. Det var riktigt gott! Vi satt där en stund under kvällen men nu är vi på hemmaplan igen.
 
Imorgon väntas påsklunch här hemma då pappa kommer på besök. Mat och godis i mängder, och en riktigt bra påsk står på schemat!
 

Pynt och ägg

Publicerad 2013-03-29 13:42:32 i Vardag,

Jag och Arya fixade i ordning lite påskris igår, och nöjd blev jag.
 
 
 
 
 
 
 
Påskägget som Arya fick av mig som innehöll godis, choklad, kalsonger och hårwax
 

Godmorgon favoritdag, eller?

Publicerad 2013-03-29 11:56:00 i Vardag,

Idag skulle varit min favoritdag, bestämde jag mig för igår. Men medan jag höll på att skriva detta inlägg om hur bra min dag skulle bli så kom mitt första utbrott, fick skriva om. Nu är jag på dåligt humör och jag hatar Idag. Dumma dag. Dumma mig. Dumma allt!
 
Men jag har precis vaknat och vet att det kan vända på en minut, det tillhör inte ovanligheten. För så som jag hade planerat inför idag så skulle jag umgås med min älskade pojkvän hela förmiddagen, efter att han kommer hem från gymmet. Sen ska jag jobba 16-20, vilket känns helt okej. Och kvällen skulle väl bestå av helt vanligt fredagsmys med min sambo, vilket jag älskar. Så vi får se om den onda i mig kan låta mig vara ifred snart så jag kan följa mina planer och påbörja min Favoritdag.
 
 
Riktigt så här arg är jag nu, och lite till.

Vår kära vår!

Publicerad 2013-03-28 11:40:38 i Vardag,

Nu är det påsk i helgen, och för mig finns det inget bättre vårtecken. Jag minns när jag var liten hur mycket påsken betydde för mig, jag har alltid tyckt om den bättre än något annat som jul och nyår till exempel. När jag var liten åkte vi alltid till pappas stora släkt i Stockholm. Alla samlades på landet där min farbrors svärföräldrar hade sin sommarstuga. Det pyntades och det fanns alltid överdrivet mycket påskmat. Vi satt alltid ute på altanen och åt när solen låg på, och jag trivdes. Jag älskade att vara i den stugan, och jag älskade att få vara med min släkt under helgen. Jag åt påskgodis så jag fick ont i magen. Och denna påsk ska inte bli annorlunda, fast jag snart är 20 år. Men denna påsk ska jag umgås med min sambo och min pappa tänkte jag.
 
 
Tack gode Gud för vår
 
 

Hemma igen

Publicerad 2013-03-28 11:28:32 i Vardag,

Sådär nu är jag hemma igen. Nu väntar jag in pappa som kommer snart. Vi ska åka till stan en stund, jag har ingen lust att sitta inne och slösa bort dagen när det är så fint väder. Det blir väl fika tredje dagen i rad på stan idag också antar jag.
 
 
 

Godmorgon!

Publicerad 2013-03-28 10:04:00 i Vardag,

Ska iväg till lasarettet för blodtryckskontroll, som jag gör en gång varje vecka.
Skriver när jag kommer hem igen.
 
 
 

Underbara dag

Publicerad 2013-03-27 21:37:43 i Vardag,

Vaknade på världens absolut dåligaste humör idag. Arya fick ta emot ett antal svordomar och klagomål men som tur är bryr han sig inte speciellt mycket när jag blir så. Jag har aldrig tidigare vaknat på så brutalt dåligt humör som jag gjorde idag. Men efter att jag hade duschat kändes allt bättre och jag blev istället på topphumör. Jag blir så lycklig av vädret. Att kunna gå ut i allt tunnare kläder och att snön på vägarna är borta. Jag mötte som sagt upp Lossan runt 12 och vi lunchade på stan. Fick dessutom med mig en jacka, väska och Iphone skal med mig hem som jag ska lägga in bilder på strax!
 

Fika

Publicerad 2013-03-27 12:01:17 i Vardag,

Skönt, imorse vaknade jag i en nystädad lägenhet. ICKE. Tog aldrig tag i städningen igår. Just när det gäller städning och tvätt så brukar det faktiskt sluta så för min del. Inget nytt.

Nu är jag iallafall nyduschad och klar för att möta upp min fina vän för en fika på stan. Har ju dessutom fått lön idag och känner jag mig själv rätt så kommer jag inte hem tomhänt. I eftermiddag är det dax för jobb 15-21. Mindre taggat.

 
 

Kvällsgöra

Publicerad 2013-03-26 20:58:40 i Vardag,

Idag är min sista lediga dag innan jag börjar jobba igen så jag tänkte passa på att städa här hemma för sånt orkar jag aldrig med när jag jobbar. Igår fick jag dessutom ordning på all tvätt. Fyllde tre fulla maskiner när det bara finns två så fick tvätta i två omgångar, finns inget värre! Man kanske skulle tvätta lite oftare? Skönt iallafall att det är gjort. Idag tänkte jag iallafall slappa till det med matlagningen för att ta vara på min lediga tid så gott det går. Jag tar matlådan från igår och till min älskling ska jag göra min hemgjorda kebabrulle.
 
 
 
Förra gången jag gjorde kebabrulle
 

Vår lägenhet

Publicerad 2013-03-26 20:27:00 i Vardag,

Tänkte lägga in några bilder på lägenheten vi bor i. Just nu bor vi bara i en etta och har inte direkt stor lust att fixa här allt för mycket eftersom vi har börjat kolla efter en tvåa nu, så känns ganska onödigt. Jag vill egentligen inte flytta för jag trivs väldigt bra här, önskar mig ett sovrum bara.
Vi bor högst upp, har sol från morgon till kväll på balkongen på somrarna, Konsum utanför dörren, Ica Maxi över gatan, nära till både hans och min familj, gångavstånd till busstationen och stan, buss precis utanför, sju minuter med cykel till jobbet. Kan inte bli så mycket bättre.
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 


 
 
 

Mitt nya liv

Publicerad 2013-03-26 19:56:00 i Vardag,

Mycket har hänt i mitt liv på bara ett halvår. Dessutom bara positiva saker. Kan knappt förstå hur livet kan förändras så fort, att saker i livet förändras på sätt som man aldrig hade förväntat sig.

För sex månader sen var jag singel, hade slutat festa, jobbade näst intill hela tiden vilket ledde till att jag träffade mina vänner mer sällan. Jag var bara på jobbet, annars hemma och låg framför tvn, träffade mina vänner då och då. Låter trist, men jag var väldigt nöjd över livet just då. Jag älskade mitt jobb och la hellre min tid på det än att vara ute på krogen. Jag började planera mitt liv mer och mer. Att skaffa pojkvän var absolut inte planen, att flytta ihop med någon var helt uteslutet. Jag visste precis vart jag ville bo och hur min lägenhet skulle se ut. Jag ville bo i Örebro i min helt egna lya. Jag började till och med söka jobb där. Jag ville resa och uppleva mina drömmar, inte skaffa barn innan jag blev typ 27 år, jag hade helt annat för mig.

För fem månader sen började jag få kontakt med en kille som intresserade mig. Sen den dagen för ungefär fem månader sen har vi inte varit utan varandra en enda dag. Idag bor vi ihop i en etta och han är min största kärlek och min framtid. Det finns inget annat jag vill än han. Mina tankar om livet har totalt förändrats. Visst har jag mina drömmar kvar, men där är han med. Vi ska resa ihop, göra allt jag har velat, fast tillsammans. I framtiden vill jag bära hans efternamn och bli mamma till hans barn, och det innan 27 år!!

Idag är jag mer än nöjd med mitt liv. Brukar ligga och tänka på allt jag har upplevt på inte ens ett halvår, tänk att det fanns en människa som kunde fånga mig så hårt. Trodde inte ens du fanns någonstans i min framtid. Vi var ganska olika varandra när vi träffades, men har hittat varandra på vägen. Jag kan inte hitta en pojkvän som bryr sig, hjälper och förstår mig så bra. Min finaste skatt.

 

 

Ny blogg!

Publicerad 2013-03-26 16:14:00 i Vardag,

Jag har inte bloggat på säkert ett år, två år, mer? Har till och med tagit bort den gamla bloggen, det var bara massa oseriöst och pinsamt. Kände för att börja blogga igen nu, hoppas det håller i också!

Är ledig från jobbet idag så jag har varit på stan med pappa, tog en fika och gick runt lite. Känns att våren är påväg nu också. Helt underbart när snön börjar försvinna och solen är framme.

 


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela